Мектептік тамақтандыру » Страница 20 » СШ№6 Кенес
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№6 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
« Тамақтану мәдениеті» тақырыбында сынып сағаты
18
октябрь
2024
« Тамақтану мәдениеті» тақырыбында сынып сағаты
2024 жылдың 18- ші  қазан күні 2 сыныпта  « Тамақтану мәдениеті» тақырыбында сынып сағаты өткізілді.   Мақсаты:  Оқушылардың жақсы денсаулығының, жан - жақты дамуының кепілдігі - тиімді және үйлесімді тамақтану болып саналатынын, бала денсаулығын нығайтудағы дәрумендердің рөлін көрсету. Ас қорыту ағзалармен таныстыру.  Оқушылардың дұрыс тамақтануының негізгі прициптерін;  - Тамақтану сауаттылығының бес негізін;  - Тамақтану тәртібін, тамақтану мәдениетін;  - «Салауатты өмір» салтына қатысты
«Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру» тақырыбында он күндік  іс-шараның   қорытындысы
18
октябрь
2024
«Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру»
№6  жалпы орта білім беретін мектебі « Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру» тақырыбында он күндік  іс-шараның  қорытындысы  Меркі ауданының білім бөлімі коммуналдық мемлекеттік мекемесінің 07.10.2024 жылғы № 1502 хатына сәйкес мектепте  «Дұрыс тамақтануды насихаттау және тамақтану мәдениетін қалыптастыру» тақырыбында ынтымақпен қамту жұмысының сапасын арттыру мақсатында 2024 жылдың   08-18 қазан күндері аралығында он күндік іс шара жоспары қосымшаға сәйкес
2024 жылдың 17 қазанында«Ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасын арттырайық» тақырыбы аясында  бракераж комиссиясының отырысы өтті.
17
октябрь
2024
2024 жылдың 17 қазанында«Ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасын
2024 жылдың 17 қазанында «Ыстық тамақпен қамту жұмысының сапасын арттырайық» тақырыбы аясында  бракераж комиссиясының отырысы өтті. Бракераж комиссия мүшелері әдеттедегідей асхананың, ас блогының, ас мәзірінің санитарлық жай-күйін қарап, ас қоймаларының тазалығын назарға алды.  Нәтижесінде асхананың, ас блогының тазалығы, су диспансерлері, қол жуғыштар, қол кептіргіштердің санитариялық талаптарға сай келуі анықталды. Мониторингтік акт жасалып, буфеттік өнімдердің сапасын арттыру туралы