Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қортындысы туралы
АҚПАРАТ
2025 жылдың 22- қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытыныдысы актмен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесінде қол жуатын орында арнайы кептіргіштер қарастырылмаған, қағаз сүлгілер пайдаланылады. Білім алушыларға арналған қол жуатын 2 орын бар. Ас блогындағы санитарлық жағдай қалыпты,талаптар сақталған. Тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау тоңазытқыштарда жүзеге асады. Болжам менюі бар,тамақ салмағы көрсетілген,күнделікті тамақ ас мәзірімен дайындалған. Персоналдарға арналған тұрмыстық бөлмеде қызметкерлердің жеке заттарын сақтауға арналған арнайы шкафтар бар. Заттары арнайы киім сақтауға арналған шкафтарға ілінген. Нәтижесінде,тексеру соңынан актпен рәсімделді.